EN
Lucrurile trebuie luate în considerare atunci când copiii tăi la locul de joacă
17 iunie 2022 / Vizualizare: 160

1


2


Ducerea copiilor în parc necesită ca părinții sau tutorii să observe zonele înconjurătoare. Aceasta ar include stabilitatea reclamei loc de joaca, întreținerea suprafeței solului și dacă ceva pare depășit. Părinții sunt o resursă de încredere pentru a-i ajuta pe administratorii parcului să găsească probleme pentru a-i ajuta să rezolve și să îmbunătățească calitatea parcului echipament de joacă și alt set de joacă în curte. Iată lucrurile pe care trebuie să le iei în considerare atunci când copiii tăi se joacă în grădină.


1. Fii atent pe unde calci

Când copiii tăi se joacă în parc, urmăresc unde pășesc pentru a evita căderea sau împiedicarea. Imediat înainte de a juca toboganele, verificați zona înconjurătoare pentru obstacole vizibile sau despărțitori pe care le puteți indica copiilor dvs. să aibă grijă.


2. Fii conștient de împrejurimile tale

Acordați atenție copiilor dvs. și împrejurimilor lor. Din nou, acest lucru pare un dat, dar este ușor să fii prins în relaxare, citire sau derulare prin telefon în timp ce stai lângă echipamentul de jucărie în timp ce copiii tăi se joacă. 


3. Urmați semnele și regulile de siguranță

Învață-ți copiii despre semne și ajută-i să urmeze instrucțiunile. Ca părinte, trebuie să fii conștient de toate regulile de siguranță și să te asiguri că copiii tăi nu sunt în pericol. De asemenea, faceți propriile reguli de siguranță pentru copiii dvs. și faceți-i conștienți de acestea.

Te rog pleacă
mesaj

Tel / WhatsApp / WeChat:

tel:+86-13566236059

Contact:

Tony Zhang

Wechat

Produse

Proiect

NOUTĂȚI

Categorii fierbinți

-

-

Zhejiang Feiyou Kangti Facilities Co.,Ltd
Suport IT de către Suport
Urmărește-ne
Copyright© 2022 Zhejiang Feiyou Kangti Facilities Co.,Ltd de injnet - BLOG | Politica de Confidențialitate | Termene și condiții
Acasă
Produse
E-mail
Contact
Cod de scanare
Top